"Momente de grație" - Expoziție de macrofotografie


Despre expoziție, foarte frumos pus în cuvinte, de către Angelica Nicoară:

”Nicăieri nu este mai multă viață, într un punct fix, ca într-o fotografie... Când sufletul e încălzit de o imagine nimic nu apare mai salvator decât un aparat foto, care te ajută, cumva, să iei cu tine acel moment minunat, unic în orice aspect ai incerca să îl analizezi. 

Fotografia, în general, este cel mai neanimat, dar, paradoxal, plin de viață capăt de hârtie. Câtă emoție, câtă bucurie și câtă greutate de sentimente îți poate umple sufletul o imagine surprinsă cu simtire și profesionalism. 

Să privești în adâncul lucrurilor nu este un fapt ușor. Să aduni răbdarea contemplării nu e la îndemâna oricui. Însă o fotografie minunată așa cum este fiecare dintre cele din această expoziție fură măcar o secundă din atenția chiar și a celui mai indiferent privitor.”

Vă așteptăm cu mare drag la vernisajul expoziției de fotografie macro ”Momente de grație”, care va avea loc vineri, 8 iunie 2018, ora 18:00, la Olympos Cafe.

INVITAȚI SPECIALI:
Vlad Vasiliu (actor, profesor, scriitor) și Săndel Spînu (Interpret muzică folk & cantautor) care ne vor încânta cu un moment poetic și muzical.

Comments

Popular Posts